1)$49000$4000=$45000 $45000/5=$9000 $9000*2=$18000 $18000+$2000=$20000 $49000$20000=$29000 Jay has $20000 and wife has $290002)large rectangle has a width of 14cm and height of 13cm width14cm +3=17 height132=11 1711=6 so small rectangle width 17cm and height of 11 cm3)x+y=13hrs 3x+4y=43 (4*4)+(9*3)=$43 so he worked 4 hours on saturday
