Quantcast XP Math - Forums - View Single Post - This is hard
Thread: This is hard
View Single Post
Old 01-20-2007   #40
Scion

 
Join Date: Nov 2006
Posts: 437
Default

Quote:
Originally Posted by kickonlanky View Post
ok read this

1. Suppose 4 days before the day after tommorow was Thursday. What day of the week was yesterday?
2.a gruop of 24 college students decided to climb Mt. McKinley. They bruoght enough food to last 20 days. If 16 additional students jion the team, how many days will their food last?
please help its do Mon.
so easy 1st one s monday second is 24 times 20=480 so 24+16=40 thatmeans 480/40=12 wow thats easy
__________________
Scion is offline